Hoteli u Rovinju traže 2.700 radnika: Uz dobru platu nude i dva topla obroka, smeštaj, naknadu za prevoz i dodatke na platu

Najbolji kandidati imaće priliku da rade i u novom hotelu Grand Park Hotel Rovinj čije se otvaranje očekuje u ovoj godini



Turistička kompanija Maistra objavila je danas da traži radnike za rad u rovinjskim hotelima, napominjući da će ove godine biti zaposleno ukupno 2.700 radnika.
Dan otvorenih intervjua biće održan 28. februara od 11 do 18 časova u hotelu Lone u Rovinju, a svi zainteresovani mogu da dođu i imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima Maistre, ali  i da ostave svoju radnu bografiju.
Kako navode iz Maistre, Dan otvorenih intervjua je prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Potencijalni radnici će tako, iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja, dobiti sve potrebne informacije vezane za uslove i način rada na određenom radnom mestu - recepcija, kuhinja, restoran, animacija itd
Kandidatima koji prođu selekciju i postanu deo Maistrinog tima, pruža se mogućnost rada tokom cele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic.
Najbolji od njih, imaće priliku da rade i u novom hotelu Grand Park Hotel Rovinj čije se otvaranje očekuje u ovoj godini, navodi se u saopštenju.
Kako navode iz kompanije, ove godine će biti zaposleno 2.700 radnika, što je 200 dodatnih radnih mesta u odnosu na prošlu godinu. Veći broj zaposlenih u stopu prati sve veći obim posla u predsezoni, ali i potrebu za zapošljavanjem novih radnika u novom Grand Park Hotelu Rovinj, ističu iz Maistre.
Napominju da, iako najveći broj radnika dolazi iz Istre, Maistra organizuje i plaća smeštaj svim zaposlenima kojima je to potrebno.
Takođe, zaposleni imaju pravo na dva topla obroka, naknadu za prevoz na posao, a isplaćuju se i dodaci na platu, odnosno regres za godišnji odmor, božićni dodatak, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.
(Telegraf.rs/Hina)










Primjedbe

Popularni postovi